U woont in Venlo of omgeving en hebt letselschade opgelopen. Wat nu volgt is de uitdaging om deze schade vergoed te krijgen. Gelukkig staat u niet alleen voor deze klus. Letseldirect heeft een team van ervaren juristen, verspreid over heel Zuid-Nederland, om u hierbij te helpen. Ook in Venlo staat een letseladvocaat klaar om u dit traject uit handen te nemen. Voor ons is dit bekend terrein. En wij zijn er om ervoor te zorgen dat u krijgt waar u recht op hebt.

Wat is letselschade?

Letselschade is de lichamelijke en/of psychische schade die iemand ondervindt als gevolg van een ongeval waarvoor iemand. U kunt bij ons terecht indien u letselschade hebt opgelopen als gevolg van de volgende soorten ongevallen:

 • Een verkeersongeval
 • Een bedrijfsongeval
 • Een medische fout
 • Een hondenbeet
 • Schade door een paard
 • Schade door een gebrekkige weg
 • Schade door een gebrekkig product
 • Schade door een onrechtmatige daad

Uw verhaal en onze ervaring

De advocaten en juristen van onze locatie in Venlo nemen de tijd om naar uw verhaal te luisteren en zo een volledig beeld te krijgen. Want het claimen van uw schade is maatwerk. Een letselschadezaak kan zeer complex zijn, het beste resultaat kan alleen worden verkregen met deskundige juridische bijstand. Uw belang staat bij ons centraal. Samen verzamelen we alle stukken die nodig zijn om uw zaak degelijk te onderbouwen. Vervolgens zetten we onze jarenlange ervaring in om voor u het maximale bedrag aan schadevergoeding te verhalen. Onze advocaten en juristen hebben met succes zeer veel cliënten bijgestaan in verschillende soorten zaken.

Letselschade advocaat Venlo

Een letselschade advocaat in Venlo

Onze advocaten hebben jarenlang werkervaring op het gebied van het letselschaderecht. Letselschadezaken kunnen complex zijn en vereisen diepgaande juridische kennis. De letselschade advocaat stelt de aansprakelijke partij(en) aansprakelijk en gaat na erkenning van de aansprakelijkheid over tot het vaststellen van de omvang van uw schade. Een letselschade advocaat kan de omvang van de geleden schade en de toekomstige schade nauwkeurig berekenen. Indien nodig kan een de advocaat u vertegenwoordigen in een gerechtelijke procedure.

Kortom, het inschakelen van een letselschadeadvocaat zorgt voor professionele juridische ondersteuning, maximaliseert de kans op een rechtvaardige schadevergoeding en u kunt zich volledig richten op uw herstelproces.

Kosteloze juridische hulp in Venlo

Twijfelt u om de professionele hulp in te schakelen van een letselschadeadvocaat? Omdat u opziet tegen een hoge rekening voor juridische hulp? Hierover hoeft u zich bij Letseldirect geen zorgen te maken. Wij claimen uw letselschadevergoeding én de kosten voor onze inzet namelijk bij de tegenpartij. U loopt geen enkel risico, want onze factuur komt niet bij u terecht. Meer nog, als u door hoge kosten in financiële problemen dreigt te raken, vragen wij direct een eerste voorschot op de schadevergoeding aan bij de aansprakelijke partij. Dat is direct een zorg minder.

Wat is de gemiddelde schadevergoeding voor een letselschadezaak?

Letselschade omvat fysieke, psychische en mentale schade. Zodra u schade hebt opgelopen door het toedoen van een ander heeft u recht op een schadevergoeding. Onderhandelen over een schikking is de meest voorkomende oplossing om een letselschadezaak te beslechten. De hoogte van de schadevergoeding is afhankelijk van uw persoonlijke omstandigheden. Letselschadezaken worden doorgaans afgewikkeld voor een paar duizend euro tot tienduizenden euro’s. Verschillende factoren bepalen de hoogte van de schadevergoeding die u ontvangt. Het is verstandig om contact met ons op te nemen zodat u de maximale schadevergoeding verkrijgt.

Soorten schadevergoeding

Het schadevergoedingsrecht onderscheidt de volgende soorten schadevergoeding:

 1. Een vergoeding voor materiële schade. Het gaat om in geld uit te drukken schade. Denk hierbij onder andere aan medische kosten, kosten voor beschadigde zaken, kosten voor hulp in het huishouden, gederfde inkomsten of schade als gevolg van studievertraging.
 2. Een vergoeding voor immateriële schade. Immateriële schade, ook wel smartengeld genoemd, is een vergoeding voor pijn, leed en gederfde levensvreugde.

De hoogte van uw schade hangt af van uw persoonlijke omstandigheden.

Hoogte en uitbetaling van een voorschot

De wederpartij is op grond van gedragsregel 7 van de GBL verplicht om binnen veertien dagen na erkenning van de aansprakelijkheid een eerste voorschot toe te kennen. De hoogte van het voorschot is afhankelijk van uw persoonlijke omstandigheden. Uitbetaalde voorschotten worden verrekend met de totale schadevergoeding.

Hoe lang duurt een letselschadezaak

Over het algemeen wordt een letselschadezaak pas afgewikkeld wanneer sprake is van een medische eindtoestand. Er wordt van een medische eindtoestand gesproken wanneer u volledig bent hersteld van uw klachten of wanneer de arts heeft vastgesteld dat de door u ervaren klachten hoogstwaarschijnlijk in de toekomst onverminderd blijven aanhouden. In de meeste gevallen wordt een letselschadezaak twee jaar na aanvang afgewikkeld.

Afspraak op onze spreeklocatie in Venlo?

Onze ervaren hulp inroepen bij letselschade brengt u enkel voordelen. Wij doen het werk waarin we zijn gespecialiseerd en u hebt meer kans op een maximale vergoeding. Bovendien, en dat is heel belangrijk, hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het terugkrijgen van het schadebedrag. Neem contact op met ons om een vrijblijvende afspraak te maken. Wij maken graag tijd voor uw verhaal. Op elk moment van de dag, 7 dagen per week. Tijdens een kosteloos persoonlijk gesprek adviseren wij u graag over uw mogelijkheden.

Bel ons voor een afspraak!

Twijfelt u of u recht hebt op schadevergoeding indien u letsel heeft opgelopen bij een auto- of motorongeluk? Wij kunnen dit kosteloos voor u onderzoeken. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, zodat we samen de mogelijkheden kunnen bekijken.

Letselschade Advocaat Venlo
 Kaldenkerkerweg 20
5913 AE Venlo

Schadevergoeding berekenen

Benieuwd naar de mogelijke vergoeding van uw schade? Op onze website krijgt u direct een indicatie.

Berekenen uw vergoeding
Google

Ruim 2.000 succesvolle trajecten

Lees de ervaringen van andere mensen die wij hebben geholpen.

 • Wij werken door heel Zuid-Nederland
 • Maximale schadevergoeding
 • Uw zaak direct in behandeling

Vertel ons wat er is gebeurd.
Dat kost u niets!

We gebruiken uw gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees onze privacyverklaring.

Liever telefonisch advies?

085 - 0606999
Wij zijn 24/7 bereikbaar en staan direct voor u klaar bij letselschade.