U woont in Sittard of in de omgeving van Sittard en u hebt letselschade opgelopen door een ongeval. Door uw letsel heeft u te maken met klachten en die klachten brengen bepaalde beperkingen met zich mee. Deze beperkingen leiden op hun beurt weer tot schade. U kunt door beperkingen bijv. te maken krijgen met oplopende kosten (bijv. medische kosten, reiskosten, kosten van derden e.d.), huishoudelijke hulp en verlies van inkomsten. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de vele schadeposten die zich kunnen voordoen bij letsel. Als u met dergelijke schadeposten zit, is het uiteraard niet vreemd dat u daar (indien mogelijk) een financiële compensatie voor wenst te ontvangen. Met andere woorden een schadevergoeding voor uw letsel. Het verkrijgen van een schadevergoeding is vaak geen gemakkelijke klus, maar gelukkig staat u er niet alleen voor. Zoekt u een letselschade advocaat in Sittard om u hierbij te helpen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Uw verhaal en onze ervaring

Letseldirect heeft een team van ervaren letselschade advocaten en juristen, verspreid over heel Zuid-Nederland, die u kunnen helpen bij het verhalen van uw schade. Ook in Sittard staat een van onze letselschade advocaten voor u klaar om u te helpen met het schaderegelingstraject. Voor ons is dit bekend terrein en wij doen er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat u de schadevergoeding krijgt waar u recht op heeft.

advocaat Letsel in Sittard Limburg

Het claimen van letselschade is maatwerk

Denkt u erover na om uw schadevergoeding geheel zelfstandig te claimen zonder daarbij de professionele hulp van een advocaat of jurist in te schakelen? In dat geval adviseren wij u om toch een deskundige te raadplegen. Ook bij licht letsel is dat verstandig. Zonder deskundige hulp loopt u immers het risico dat u bepaalde schadeposten niet meenmeent in uw claim. Een ervaren letselschade advocaat kent de schadeposten en de wijze waarop deze dienen te worden berekend. Elk individu is anders en het claimen van letselschade is daardoor maatwerk. Wij zetten onze jarenlange ervaring in om voor u het maximale resultaat te bereiken.

Kosteloze juridische hulp in Sittard

Twijfelt u om de professionele hulp in te schakelen van een letselschadeadvocaat omdat u opziet tegen een hoge rekening voor de juridische hulp? Hierover hoeft u zich bij Letseldirect geen zorgen te maken. Wij claimen uw letselschadevergoeding én de kosten voor onze inzet namelijk bij de tegenpartij. U loopt geen enkel risico, want onze factuur komt niet bij u terecht. Meer nog, als u door hoge kosten in financiële problemen dreigt te raken, vragen wij direct een eerste voorschot op de schadevergoeding voor u aan bij de (aansprakelijke) tegenpartij. Dat is direct een zorg minder.

Afspraak op onze spreeklocatie in Sittard?

Onze ervaren hulp inroepen bij letselschade brengt u dan ook enkel voordelen. Wij doen het werk waarin we zijn gespecialiseerd en u hebt meer kans op een maximale vergoeding. Bovendien, en dat is heel belangrijk, hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het terugkrijgen van het schadebedrag. Neem contact op met onze locatie in Sittard om een vrijblijvende afspraak te maken. Wij maken graag tijd voor uw verhaal. Op elk moment van de dag, 7 dagen per week. Tijdens een kosteloos persoonlijk gesprek adviseren wij u graag over uw mogelijkheden.

Letselschade Advocaat Sittard

Stationsplein 1
6131 AS Sittard

Sittard advocaat station Letseldirect

Schadevergoeding berekenen

Benieuwd naar de mogelijke vergoeding van uw schade? Op onze website krijgt u direct een indicatie.

Berekenen uw vergoeding
Google

Ruim 2.000 succesvolle trajecten

Lees de ervaringen van andere mensen die wij hebben geholpen.

  • Wij werken door heel Zuid-Nederland
  • Maximale schadevergoeding
  • Uw zaak direct in behandeling

Vertel ons wat er is gebeurd.
Dat kost u niets!

We gebruiken uw gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees onze privacyverklaring.

Liever telefonisch advies?

085 - 0606999
Wij zijn 24/7 bereikbaar en staan direct voor u klaar bij letselschade.