Letselschade advocaat Eindhoven

Indien u letselschade hebt opgelopen ten gevolge van een ongeval in, kan het een uitdaging zijn om uw schade ook daadwerkelijk vergoed te krijgen. Gelukkig staat u er niet alleen voor en kunnen wij u helpen. Letseldirect beschikt over een team van ervaren letselschade advocaten in Eindhoven die u gedurende het gehele traject graag willen bijstaan. Wij zitten verspreid over verschillende locaties door heel Nederland en we vinden het belangrijk dat wij voor iedereen toegankelijk zijn. Onze letselschade advocaat in Eindhoven staat voor u klaar voor deskundig advies en begeleiding. U bent bij ons altijd welkom voor een geheel kosteloos en vrijblijvend gesprek waarin wij u graag over de (on)mogelijkheden informeren.

Gratis letselschade advocaat Eindhoven

Het is belangrijk om te weten dat u in de meeste gevallen recht heeft op kosteloze juridische bijstand. Wanneer de aansprakelijkheid is erkend, dienen de kosten van uw advocaat namelijk te worden vergoed door de verantwoordelijke partij. Artikel 6:96 BW bepaalt dat het slachtoffer van een ongeval recht heeft op vergoeding van de redelijke kosten voor juridische ondersteuning als onderdeel van de geleden schade. Het recht op kosteloze juridische bijstand is bedoeld om gelijke toegang tot juridische hulp voor slachtoffers te waarborgen, ongeacht hun financiële situatie. Dit betekent dat het slachtoffer, zodra de aansprakelijkheid is erkend, geen eigen kosten hoeft te maken bij het inschakelen van een letselschade advocaat.

Het inschakelen van een letselschade advocaat is dus vrijwel altijd kosteloos voor het slachtoffer. U heeft niets te verliezen met het inschakelen van een advocaat, maar wel veel te winnen.

Wanneer een letselschade advocaat inschakelen?

U kunt bij ons terecht indien u letselschade hebt opgelopen als gevolg van de volgende soorten ongevallen:

Letselschade advocaat Eindhoven

Met de nodige aandacht voor uw letselschadezaak

Wij vinden het belangrijk dat met aandacht naar uw verhaal wordt geluisterd. Dit vormt naar onze mening de basis voor uw zaak en de verdere onderlinge communicatie met u. Wij willen van ieder aspect op de hoogte zijn, zodat we uw zaak deugdelijk kunnen onderbouwen en u op die manier adequaat kunnen bijstaan. Samen met u verzamelt onze letselschade advocaat in Eindhoven alle stukken die nodig zijn om uw zaak hard te maken. Wij doen waar wij goed in zijn, namelijk het verhalen van uw volledige schade en u kunt zich focussen op uw herstel. Wij garanderen u dat wij altijd voor het maximale resultaat gaan. Neem daarom geen genoegen met minder en schakel de hulp in van een letselschade advocaat in Eindhoven van Letseldirect.

Schadevergoeding na een ongeval

Het Nederlands schadevergoedingsrecht onderscheidt twee soorten schadevergoedingen.

 1. Vergoeding voor materiële schade: Dit is een vergoeding voor alle kosten en uitgaven die door het letsel ontstaan.
 2. Vergoeding voor immateriële schade (smartengeld): Dit is een vergoeding voor psychische aspecten zoals pijn, verdriet, slapeloze nachten, enzovoort.

De totale hoogte van uw schadevergoeding hangt af van de specifieke schadeposten en varieert per letselschadezaak.

Hoe verloopt een letselschadezaak?

Gedurende het letselschadetraject worden de volgende stappen doorlopen:

 1. Intakegesprek bij u thuis, via de telefoon of bij ons op locatie in Eindhoven.
 2. Het beoordelen van de aansprakelijkheid en de haalbaarheid van uw zaak.
 3. Aansprakelijk stellen van de tegenpartij(en) en het aanvragen van een voorschotbedrag voor u.
 4. Als de aansprakelijkheid wordt afgewezen, kan eventueel een juridische procedure worden opgestart.
 5. Na erkenning van de aansprakelijkheid, wordt het voorschot in vrijwel alle gevallen op korte termijn aan u betaald.
 6. De omvang van uw schade wordt nauwkeurig in kaart gebracht door middel van een schadestaat (een overzicht van uw schadeposten en de bedragen).
 7. Indien sprake is van een medische eindtoestand (een goed beeld van uw klachten en beperkingen), kan wordt overgegaan tot het afwikkelen van uw zaak.

Spreeklocatie in Eindhoven

Onze spreeklocatie is gevestigd in het centrum van Eindhoven op het Kennedyplein 200. Het is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer aangezien het dichtbij het centraal station ligt. Ook per auto is de locatie goed bereikbaar.

Neem contact met ons op

Wij zijn 24/7 voor u bereikbaar, ook in de weekenden. Wij maken graag tijd voor uw verhaal en luisteren aandachtig. Uw belang staat bij ons altijd voorop. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij voor u het maximale uit uw zaak kunnen halen. Bent u op zoek naar professionele hulp om uw schade te verhalen in Eindhoven of omgeving? Bel dan gerust met ons kantoor om een afspraak in te plannen. Wij komen graag bij u langs voor een kopje koffie. Uiteraard is een afspraak op op onze locatie in Eindhoven ook mogelijk.

Letseldirect | Letselschade Advocaat Eindhoven
Kennedyplein 200
5611 ZT Eindhoven

Schadevergoeding berekenen

Benieuwd naar de mogelijke vergoeding van uw schade? Op onze website krijgt u direct een indicatie.

Berekenen uw vergoeding
Google

Ruim 2.000 succesvolle trajecten

Lees de ervaringen van andere mensen die wij hebben geholpen.

 • Wij werken door heel Zuid-Nederland
 • Maximale schadevergoeding
 • Uw zaak direct in behandeling

Vertel ons wat er is gebeurd.
Dat kost u niets!

We gebruiken uw gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees onze privacyverklaring.

Liever telefonisch advies?

085 - 0606999
Wij zijn 24/7 bereikbaar en staan direct voor u klaar bij letselschade.