Ondanks dat u zich in de vervelende situatie bevindt waarin u een verkeersongeluk hebt gehad, hebben wij ook goed nieuws voor u. Want in een groot deel van de gevallen kunnen wij u helemaal gratis helpen. Dat is mogelijk omdat wij onze kosten geheel kunnen verhalen op de aansprakelijke wederpartij. Dit is de verzekeraar van diegene die verantwoordelijk is voor het ongeluk dat u is overkomen.

Indien u slachtoffer bent van een verkeersongeluk, bedrijfsongeluk of medische fout, is het belangrijk dat u tijdig een advocaat inschakelt. Geheel kosteloos, nu de wederpartij aansprakelijk is gesteld en daarom bijna in alle gevallen de kosten van uw advocaat dient te betalen. Met onze snelle en unieke aanpak schrijven wij de aansprakelijke verzekeraar aan en zorgen er in de meeste gevallen voor dat deze uw schadekosten vergoedt. En niet alleen deze kosten. De aansprakelijke verzekeraar dient óók de kosten van uw advocaat te vergoeden. Dat staat namelijk in de wet.

Gratis hulp voor maximale vergoeding

Hebt u letsel opgelopen bij het ongeval of medische fout, waarvoor een andere partij aansprakelijk is? Dan doet u er verstandig aan om de hulp in te roepen van de letselschadeadvocaten en juristen van Letseldirect. Wij helpen u om de hoogst mogelijke schadevergoeding te claimen waar u recht op hebt. U mag ervan uitgaan dat een ervaren letselschadeadvocaat tot het uiterste gaat om ervoor te zorgen dat u alles eruit haalt wat erin zit. Hij of zij schat kosteloos voor u in of uw zaak haalbaar is en wat de verdere vervolgstappen zijn. En de factuur voor dit specialistische werk? Die gaat niet naar u. Wij claimen onze kosten namelijk op de aansprakelijke wederpartij. Is nog niet duidelijk wie aansprakelijk is? Bestaat er nog onzekerheid of de aansprakelijkheid wordt erkend? Dan bekijken we de mogelijkheden bij uw rechtsbijstandsverzekering, zodat u ook nu geen rekening hoeft te betalen. Intussen zetten wij vaart achter het proces om uw volledige schade vergoed te krijgen. Denk hierbij niet alleen aan uw medische kosten, maar bijvoorbeeld ook aan kosten voor huishoudelijke hulp, reiskosten, inkomensverlies, smartengeld en toekomstschade. Alle schadeposten worden meegenomen, wij overzien het hele plaatje.

Wij bieden kosteloze juridische hulp

Hebt u letsel opgelopen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een kosteloos gesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we graag wat uw mogelijkheden zijn en geven we u uitvoerig advies.

Schadevergoeding berekenen

Benieuwd naar de mogelijke vergoeding van uw schade? Op onze website krijgt u direct een indicatie.

Berekenen uw vergoeding
Google

Ruim 2.000 succesvolle trajecten

Lees de ervaringen van andere mensen die wij hebben geholpen.

  • Wij werken door heel Zuid-Nederland
  • Maximale schadevergoeding
  • Uw zaak direct in behandeling

Vertel ons wat er is gebeurd.
Dat kost u niets!

We gebruiken uw gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees onze privacyverklaring.

Liever telefonisch advies?

085 - 0606999
Wij zijn 24/7 bereikbaar en staan direct voor u klaar bij letselschade.