Letselschade Advocaat Heerlen
U woont in Heerlen of in de omgeving van Heerlen en u hebt letselschade opgelopen door een ongeval c.q. voorval. Wat nu volgt is de uitdaging om deze schade vergoed te krijgen. Gelukkig staat u niet alleen voor deze klus. Letseldirect heeft een team van ervaren letselschade advocaten en juristen, verspreid over heel Zuid-Nederland, om u hierbij te helpen. Ook in Heerlen staat een letselschade advocaat voor u klaar om u dit traject zoveel mogelijk uit handen te nemen. Voor ons is dit bekend terrein en wij zijn er om ervoor te zorgen dat u krijgt waar u recht op hebt.

Uw verhaal en onze ervaring
De advocaten en juristen van ons kantoor in Heerlen nemen de tijd om naar uw verhaal te luisteren en zo een volledig mogelijk beeld te krijgen van wat er speelt. Het claimen van uw schade is immers maatwerk waarbij uw belang bij ons centraal staat. Samen met u verzamelen wij alle stukken die nodig zijn om uw zaak degelijk te kunnen onderbouwen. Vervolgens zetten we onze jarenlange ervaring en deskundigheid in om voor u het maximale bedrag aan schadevergoeding te verhalen.

Kosteloze juridische hulp in Heerlen
Twijfelt u over het inschakelen van professionele hulp van een letselschadeadvocaat? Wellicht ziet u op tegen een hoge rekening voor de juridische hulp? Hierover hoeft u zich bij Letseldirect geen zorgen te maken. In vrijwel alle gevallen claimen wij uw letselschadevergoeding én de kosten voor onze inzet bij de tegenpartij. U loopt dus geen risico, want onze factuur komt niet bij u terecht. Meer nog, zodra wij uw zaak in behandeling hebben genomen, vragen wij op zo kort mogelijke termijn een eerste voorschot op de schadevergoeding voor u aan bij de tegenpartij. Zo voorkomen wij dat u door het letsel in financiële problemen terechtkomt. Dat is direct een zorg minder.

Afspraak op ons kantoor in Heerlen
De ervaren hulp inroepen van een van onze letselschade advocaten in Heerlen brengt u enkel voordelen. Wij doen het werk waarin wij gespecialiseerd zijn en u kunt zich focussen op uw herstel. Neem contact op met ons kantoor in Heerlen om een geheel vrijblijvende en kosteloze afspraak in te plannen. Wij maken graag tijd voor uw verhaal. Op elk moment van de dag, 7 dagen per week. Tijdens een kosteloos persoonlijk gesprek adviseren wij u graag over uw mogelijkheden en hetgeen wij voor u kunnen betekenen.

Hoofdkantoor Heerlen
Jan Campertstraat 5
6416SG Heerlen

Schadevergoeding berekenen

Benieuwd naar de mogelijke vergoeding van uw schade? Op onze website krijgt u direct een indicatie.

Berekenen uw vergoeding
Google

Ruim 2.000 succesvolle trajecten

Lees de ervaringen van andere mensen die wij hebben geholpen.

  • Wij werken door heel Zuid-Nederland
  • Maximale schadevergoeding
  • Uw zaak direct in behandeling

Vertel ons wat er is gebeurd.
Dat kost u niets!

We gebruiken uw gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees onze privacyverklaring.

Liever telefonisch advies?

085 - 0606999
Wij zijn 24/7 bereikbaar en staan direct voor u klaar bij letselschade.